Monday, April 7, 2008

Häving!

Eelmises postituses mainitud WSOP Mini freerollist siis niipalju, et suutsin seal TOP10 hulka tulla ja jään ootama finaali, mis toimub kunagi mai alguses 40 inimese vahel. Seal jagatakse auhinnad TOP5 vahel.

CASH:
Hommik pokkeris hakkas halvasti. -40.6$ 362 käega. Sain kogutavaid beate täna. Minu QQ-KK hävisid mitmel korral liiga kergelt. Kõige meeldejäävam oli QQ kaotus 23s'ile. Flop 23x turn 2, river x. MILLE KURADI PÄRAST TA CALLIB MU PREFLOP RAISE NII JA KUIDAS KURAT TA HITIB KA SIIS?!
Hiljem lisaks 319 kätt ja -14.4$.
Kokku tänane päev siis cashis 681 kätt ja -55$.

SnG:
Tegin kaks 5.5$ SnG, mõlemast tulemus saamata - coinflipiga nagu ikka sain ära.
Õhtupoole tegin veel ühe 5.5$ SnG. Tulemuseks nüüd 2. koht ja +9.5$. Esimene kord täna otsustavas kohas pidas mu käsi vastu. 4 meest allin. 99 vs AK vs AQ vs AQ. Flop 347 turn K (vaatasin juba, et no andke minna tegelt ka), aga seekord oli river päästev 9.

Üks asi viis teiseni siis, otsustasin teha 20+2$ SnG 6 inimese oma. Seal sain teise koha ja tagasi tuli sealt siis 36$ ehk 14$ kasumit. Viimane käsi JJ vs AK võrdsed stackid ja mu JJ vastu ei pidanud ja sealt jäi lisa 48$ tulemata. :(

Kokku +12.5$

MTT:
Vahepeal mängisin niisama 500$ freerolli. Alguses loopisin niisama alline, aga freerollil sain taas mündikese enda poolele kukkuma ja päris kiirelt leidsin ennast TOP3 seest ja otsustasin, siis edasi korralikult mängida kui alles oli ~300 mängijat. Lõpuks saavutasin seal 15. koha ja 2.25$.

Tegin ka 3k guaranteed. Buyin + rebuy 21$ kokku siis. Tunni pidasin vastu ja siis oehh, KdTd käega hävisin. Flop oli K Qd 7d. Turn J ja river x. Vastane näitas JJ. Panustasime vaikselt ja sinna mu pool stacki läks. Kadus enesekindlus ja kontroll mängu üle. Ja edasi ainult lollusi ja kohe olingi kadunud turniirilt.

Otsustasin ka "ranking leader" värgile konkureerida, et kes siis kõige rohkem punne saab 2 nädala jooksul turniiridelt saab headupi teha 500$ peale. Täna küll mängimiseks tuju polnud, esimeses osalesin (tulemust muidugi polnud) ja teisest hoopis loobusin.

Kokku: -19.25$
___________________
Tänane päev: -61.75$

HOMME TEEN PAUSI ! Ja siis vaatab, mis edasi saab.

No comments: