Thursday, April 3, 2008

2-3 aprill

2. aprill

Mängisin suht palju - 989 kätt. 26$ rahalaudadest siis.
Käsi oli, mõned AA, KK ka. Kuid nendega kahjuks ka kaotasin pooled korrad.
Üldiselt oli mäng parem kui eile, kuid kasum väiksem. Päeva lõpetasin 2 SnG 5+0.5$ buy-iniga extreme turbo. Huh rasked mängud. :P Ühes olin bubble boy ehk siis 4. koht ja teises suutsin tulla 3. kohale, mis tõi tagasi 10$. Kaotasin nende SnG'dega ainult rake ehk 1$ siis.

Päev kokkuvõttes siis +25$.

3. aprill

Sai siis taas veidike cashi taotud. Tegin ka ühe huvitava turniiri täna FT's! Hobuse turniir siis (H.O.R.S.E), mille buyin oli 5+0.5$. Kokku kogunes 40 mängijat, lisaks auhinnafondile oli lubatud TOP10'le osalemist T6 250k EUR garanteeritud (buyin 165 EUR) turniiril. Seda TOP10 kohta kahjuks ei tulnud, kuid mängisin ikkagi esimest korda ju H.O.R.S.E't, jälle uue kogemuse võrra rikkam. Kui tulevikus mingi selline promo jälle, võtan kindlasti uuesti osa! RAZZi ma näiteks ei oskand üldse kui turniir alguses, ma ei teadnud sellest midagi, aga turniiri käigus seletas vsiu100 põhimõtte ära (AITÄH!). Minu tulemuseks oli seal 23. koht 40 osaleja seas. Tegin samaaegselt T6's ka Austria freerolli, kus jäin 272 osaleja seas 35ndaks. Ei suutnud kahte turniiri korraga mängida millegipärast. Jälgima pidi rohkem HORSE't.

Cashist siis nii palju, et tänase päevaga jõudsin mängida 426 kätt. Ja tulemuseks +15$. Üsna vaevaliselt läks täna, ei jõudnud kuidagi nagu. Mängisin ka 4 SnG taaskord sama buyiniga, mis eilegi. 2 korda 3. koht, 4. koht ja 5. koht. Raisk! Muutun liiga aggressiivseks kui blindid on kõrged, riskin liiga palju, et suuremat stacki saada. Alguses olen nii vaos ja muudkui ootan. Sain ka Imrega teha 2 turniiri ühes lauas. Tal käimas projekt 50EUR--->1000EUR 6 nädalaga SnG'des. Ühe korra langesin enne teda, teinekord vastupidi. :)

Tänane päev siis: +15$ cash, -2$ SnG's, -5.5$ MTT.

Kokku teeb see siis: +7.5$.

Reede - Pühapäev eriti mängida ei saa. Reede võibolla mõned käed hommikul ja pühapäeval võibolla mõned käed õhtul. Eks näis.

No comments: