Wednesday, August 6, 2008

Selg Sirgu!


Kuna juulis sain ainult 1 posti tehtud, siis see kuu proovin ikka taas rohkem postitada siia. Plaan triobetis NL10's mängima hakata igastahes seisab praegu, kuna pole raha saanud. Mõned käed sain mängida, mingi 10€ eest eest või vähem, igastahes kaotasin ära selle.
Tylose kommentaar Imricu blogi viimases artikli juures tundsin ka ennast väheke ära. Tylose sõnad siis: "Sinu puhul on tegemist kroonilise distsipliini puudusega.Teooriast ja praktikast pole midagi kasu kui sa ei suuda ennast kontrollida.Sulle on rutiini vaja.N2iteks iga p2ev kindlal kellaajal tund jooksu,iga p2ev mingi n6me t66 2ra teha jne.Ytleme otse v2lja,et sinu puhul on tegemist kroonilise lebovenna syndroomiga.Harjuta ennast pingutama,isegi kui tegevus kurnav ja ebameeldiv,siis tuleb ka ensekontroll.praegu kontrollivad emotsioonid sind mitte sina ei kontrolli emotsioone. "

Ja kusjuures on tal tõsi, võiks nagu midagi ette võtta, aga liiga laisk. Ei oskagi tglt. Vähemalt sain ma lõpuks endal HMi tööle ja saan vaadata korralikult statistikat. Loodan et see parandab ka oluliselt mu mängu.
Lisaks eile avastasin, et PKRis on mul mingi 13$, ilmselt mingi rakeback, kuna eelmine kuu mängisin paar päeva seal. Otsustasin sellega minni NL25 seal. Mulle meeldib tglt PKRis mängida. Tunnen ennast enesekindlalt ja tean mida teen. Hetkel olen kasvatanud selle 13 doltsi 85$ peale. Ainuke mida tahaks on, et HM toetaks ka PKRi, aga kahjuks see puudub. :S Oleks HM toetaks seda jääksingi siia mängima kindlasti. Aga mis soovitusi annate? Kas kanda see raha välja ja minna sellega triobeti NL10 koos HM'iga või jääda PKRi ja mängida siin?





5 comments:

Anonymous said...

Tee see 85$ 130$ peale ja kanna 100$ normaalsesse saiti. 30$ jääb PKRi tagavaraks.

Keiss said...

13 taalaga NL20-sse minna? Uhh jube mees oled! Swing tuleb ja läheb...

Neeme said...

Tunnen end päris hästi PKRis hetkel. 13$'st NL25's saanud 205$ peale hetkel. Töötaks siin ainult HEM ja oleks lihtsalt supper!

PokerDevil said...

Jõudu ja jaksu.

$500 piir ületatud?

Neeme said...

Ei ole veel. :P
345$ BR. Parimal hetkel oli 420$, aga kaotasin ka veidike. :)