Sunday, May 25, 2008

Putsi rsk, kunagi ei lähe nii nagu tahaks.

Pärast 2000 kätt oli ju seis enamvähem.
Isegi 2500 peal oli normaalne.
Ja siis käis ära 300 käega kaotasin 118$.
No see ei ole normaalne.
Loomulikult, et koguaeg ka nüüd mingi bad run polnud, veidi ajas närvi ja siis loopisid ka raha jne.
Aga ikkagi nohh väga vale oli see.
Vähemalt suutsin selle 50€ boonuse ka lahti mängida ja kandsin rahad välja unibetist.

Mis siis veel juhtund vahepeal....

Pokerstarsis vaatasin et mul veidi FPPsid, kuid mitte piisavalt et 1 000 000$ guarantee'st osa võtta, mis igakuu toimub ja osavõtt maksab 5000 FPP.
Hakkasin siis sateliite tegema. Tegin 2 650 FPP väärt satekat. Ühes lihtsalt jooksin chipidest lõpuks tühjaks, aga teises mängisin alguses ideaalselt. Jõudsin finaallauda (9 mängijat alles) chipleadrina. Kohe esimene käsi läks veel üks mängija ja alles oli 8 ja 4 said ticketi. Oi vot sel hetkel jooksis juhe kokku. Oli vaja minna varastama väikestel ja täiesti valel ajal alati. Ja juhtus see mis juhtuma pidi langesin enne ticketeid välja. Jubedalt halvasti mängisin finaallauas.

Ja nagu tavaks saanud siis Tony G korraldab T6 oma promosid muudkui pokernewsile ja see nädal see 10nele parimale ticket mis mängiti välja siis ongame võrgus. Jah BUBBLEBOY olin. :( Kui mingi 13 olid alles olin 4-5. kohal chipidega. Jälle halvasti. Viimane käsi oli AT vs QJ preflop allin, kus J tulin turnil lauda ja minek oligi. Kurat jälle jäin ilma. Ok loodame, et lõpuks hakkab selline asi õpetama ka ometi.

Hetkel plaanis eriti mängida pole.
Ma ei teagi mida mängida tahaks hetkel. Fixxedit nagu ei viitsigi. Võibolla peaks pöörduma ka SnG peale, paar mängijat päris edukalt seda meil näitand ette juba. Kunagi mängisin ka neid, väga ebaedu seal polnud ju siiski. Rohkem kogemusi, võibolla ka veidi parem mängija nüüd, tuleks ehk proovida. Ikka otsin oma kohta kus kohas peatuda, kuid pole veel leidnud seda õiget. Aga igastahes otsingud jätkuvad.

3 comments:

Allan P. said...

Heh, loe nagu oma blogi...

karolstala said...

tere - palun võta minuga ühendust aadressil andres at triobet punkt com

oleks üks huvitav pakkumine

Anonymous said...

no limitit proovi ma soovitan vähemalt ;)